Hoppa till sidans innehåll

Bredklätterträff 2018

03 AUG 2018 09:55
Bohusläns klätterklubb och Villa Bro välkomnar alla vänner av breda sprickor till andra upplagan av breddklätterträffen! Start: 09:00 1/9 Villa Bro. Anmälan görs till: This is a mailto link, ange om du vill köpa mat på Lördagkvällen.
  • Uppdaterad: 03 AUG 2018 10:01

Bohusläns klätterklubb och Villa Bro välkomnar alla vänner av breda sprickor till andra upplagan av breddklätterträffen! Förhoppningen är att så många breda sprickor som möjligt ska klättras under helgen och att många erfarenheter och rövarhistorier ska utbytas. Själva klättringen sker på egen risk och är inte direkt anordnad av klubben. Du bör ha kompetens att fungera i ett replag och om du önskar så finns det möjlighet att klättra med lokala klättrare med bra koll på klipporna. Ange i så fall detta vid anmälan. Träffen börjar på lördag morgon med en gemensam samling på Villa Bro då vi fördelar oss på olika klippor. Därefter blir det fri klättring under dagen och bildvisning på kvällen på Villa Bro. Villa Bro erbjuder mat och dryck för de som önskar. På söndagen är det bara att bita ihop, ignorera smärtan i kroppen och fortsätta att klättra. Avslutning på söndag eftermiddag sker med fika i Bohusläns klätterklubbs klubbstuga.

 

Bildvisning med Pete Whittaker

En av världens bästa offwidth-klättrare gästar i år vår breddklätterträff. Pete, även känd som ena halvan av ”The Wide Boyz”, håller föredrag med bildvisning på lördag kväll. Det utlovas berättelser om såväl monstersprickor som repsolo-maratons. Detta vill du inte missa!

Pris: 100 kr (50 kr för dig under 18 år)

 

Plats? Området runt Åbyfjorden i Bohuslän. Villa Bro i Brodalen är utgångspunkt.

Tider? Helgen 1-2 september 2018. Start klockan 9 på lördagen på Villa Bro (fika finns att köpa). Från klockan 18 på lördag serverar Villa Bro mat. Klockan 20 börjar Petes föredrag.

Boende? Alla står för sitt eget boende. Bed and breakfast finns på Villa Bro (www.villabro.se), camping finns hos Bengt på Häller (070-4011141) eller vid klubbstugan i Bärfendalen.

Kostnad? Själva träffen är kostnadsfri men du betalar själv för boende samt för föredrag och eventuell mat och dryck på lördag kväll. Föredraget kostar 100 kr och gryta med hembakt bröd kostar 100 kr (vegetarisk eller med kött).

Anmälan? Anmäl dig genom att maila Emma på This is a mailto link. Ange om du önskar att köpa mat på lördagkvällen och om du önskar att bli hopparad med en lokal klättrare. OBS! Förra träffen var mycket välbesökt - anmäl dig i god tid.

Frågor? Kan ställas till This is a mailto link eller till This is a mailto linkhttp://www.villabro.se/img/logoVillabro5.pngC:\Users\Karl-Erik\Desktop\Bilder bohuslän klättrin\81.tif

Skribent: Martin Wiklander
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på facebook

 

          Bohusstugan

Följ oss på instagram

 

BOHUSLANSKLATTERKLUBB

Postadress:
Bohusläns KK - Klättring
c/o Fredriksson, Bro-Fiskebäck 101
45495 Brastad

Besöksadress:
RIMNERSHALLEN, Rimnersgatan 13
45152 Uddevalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info