Hoppa till sidans innehåll

Takbytet!

22 AUG 2011 22:01
I helgen var vi ett gott gäng som jobbade med takbytet på klubbstugan i Bärfendalen. Efter en fredag med alldeles för mycket regn för att kunna jobba förberedde vi oss och laddade för att jobba i 200 på lördag och söndag.
  • Skapad: 22 AUG 2011 22:01

Snickare Andreas fördelade arbetet mellan oss 12 personer som hade alltifrån ingen erfarenhet till stenkoll på det här med takbyte. Trots lite felbeställt material och materialbrist kunde vi efter 13 timmar sätta oss i en till hälften råspontadstuga. 

Rickard och Margareta deltog i arbetetet men lyckades samtidigt fixa kalasgod mat under dagen till oss resterande arbetare. Vi avslutade lördagkvällen med lite taklagsfest=)

Under söndagen var det bara att hugga i för en lite mindre skara arbetare där vi slutade under lördagen. Efter en halvdag i strålande sol hade vi pappat taket och kunde i regn påbörja pusslet med tegelpannorna. När vi gav oss på sen söndagkväll kvarstod lite av pusslet, så är du sugen är det bara att hugga i!!

 

Tusen tusen tack alla ni som kom och jobbade, slet, skrattade och bidrog med arbetskraft och trevliga timmar i helgen. Ert arbete är oväderligt!

 

Det är som sagt inte färdigjobbat ute på Stugan och det finns mr arbete så tveka inte att kontakta Niklaes Nathén eller någon annan i styrelsen om ni vill och kan hjälpa till. Kontaktinfo finns här på hemsidan.

Skribent: Elisabet Nathén

Följ oss på facebook

 

          Bohusstugan

Följ oss på instagram

 

BOHUSLANSKLATTERKLUBB

Postadress:
Bohusläns KK - Klättring
c/o Fredriksson, Bro-Fiskebäck 101
45495 Brastad

Besöksadress:
RIMNERSHALLEN, Rimnersgatan 13
45152 Uddevalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info