Hoppa till sidans innehåll

Medlemsansökan


Både nya och gamla medlemmar betalar in sin medlemsavgift via Swish eller bankgiro. Betala in medlemsavgiften innan du ansöker om medlemskap! Vid betalningen, ange namn, personnummer och aktuell e-postadress för den person betalningen gäller. Gör en inbetalning per person. Bifoga sedan kvitto på inbetalningen (ex. skärmklipp) i ett mail till This is a mailto link.

Om du är ny medlem i klubben, ska du även fylla i och skicka in formuläret för medlemsansökan nedan.

Om du saknar svenskt personnummer kan du inte fylla i formuläret. Gör din inbetalning och skicka ett mail till This is a mailto link med information om ditt namn, födelsedatum och postadress samt kvittot på inbetalningen.

 

Avgift per kalenderår 

Vuxen (from 20 år): 400 kr

Ungdom (tom 19 år): 300 kr

 

Betalning

Bankgiro: 617-4882

Swish BKK: 123 082 27 91 

Utlandsbetalning:
IBAN SE11 8000 0836 8300 4701 3313
BIC SWEDSESS

 

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Bohusläns KK - Klättring
c/o Sköldstam, Ingeröd 315
45494 Brastad

Besöksadress:
RIMNERSHALLEN, Rimnersgatan 13
45152 Uddevalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info