Hoppa till sidans innehåll

Breddklätterträff

2016-08-04 22:05
Bohusläns klätterklubb välkomnar alla vänner av breda sprickor till denna givande helg. Förhoppningen är att så många breda sprickor som möjligt skall klättras under en helg!
  • Uppdaterad: 2016-09-06 10:37

Tanken är att vi kan utbyta erfarenheter samt få uppleva en och annan nära livet upplevelse. Under helgen ges möjlighet till clinics i olika breddklättertekniker. Om man inte har någon klätterpartner så kan man paras ihop med annan klättrare med lokal kännedom. Om man inte har bil så hjälps vi åt med transporter till klipporna. Självklart blir det middag som anordnas kvällen 3/9 på Villa Bro. I samband med detta ges en bildvisning av Niklas Björnerstedt en av de största profilerna i Bohusläns klätterhistoria.

När?                   3-4/9

Var?                    Brodalen och klipporna norr om Gullmarsfjorden.

Hur?                   Anmäl dig till This is a mailto link före 30/8. Ange om du kommer äta på bildvisningen, om du i så fall önskar vegetariskt och om du vill paras ihop med klättrare med lokal kännedom.

Kostnad?          Alla står för sitt eget boende på lämplig camping. Under bildvisning erbjuder Villa Bro förtäring och lämplig dryck för en modest peng. Juniorer erhåller subventionerad mat.

Skribent: Jonatan Rask
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på facebook

 

          Bohusstugan

Följ oss på instagram

 

BOHUSLANSKLATTERKLUBB

Postadress:
Bohusläns KK - Klättring
c/o Sköldstam, Ingeröd 315
45494 Brastad

Besöksadress:
RIMNERSHALLEN, Rimnersgatan 13
45152 Uddevalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info